Uppdatering av kontaktpersoner

Vi har gått ut med en förfrågan till folkbiblioteken, sjukhusbiblioteken och forsknings- och specialbiblioteken om vi har rätt kontaktperson för biblioteksstatistik. Frågan skickades via e-post. Om du är kontaktperson för statistiken och inte har fått ett e-postmeddelande från oss under de senaste veckorna ber vi dig kontakta biblioteksstatistik@kb.se så snart som möjligt. Vi kommer att kontakta alla via e-post för att ge inloggningsuppgifter till biblioteksstatistikenkäten inom kort. Exakt när utskicket av länkarna till webbenkäterna kommer att ske vet vi ännu inte, vi väntar på en ändring i Förordningen om den officiella statistiken (SFS 2001:100). Eftersom enkäterna nu är så försenade så räknar vi med att statistiken inte kan vara färdiginsamlad förrän tidigast i slutet av augusti.

Det här inlägget postades i Folkbibliotek, Forskningsbibliotek, Sjukhusbibliotek. Bokmärk permalänken.