Det tar lite tid att spara

Du kan trycka på knappen Spara längst ned i enkäten om du inte är helt klar och vill fortsätta en annan dag med att fylla i den. Vänta lite extra när du trycker på Spara, i några enkäter är en eller två frågor tvingande och det går inte att spara förrän du fyllt i dem, då försvinner alla uppgifter. Systemet kan ibland också vara lite trögt och det tar en stund innan ”Sparaknappen” reagerar, du kan t.o.m. behöva trycka på knappen två gånger. Efter en stund (ca 30 sek) får du upp en utskriftsruta, när du tryckt på Spara. Där trycker du Avbryt om du inte vill ha en utskrift. Då kommer det upp en liten ruta till och där väljer du OK. Sedan är uppgifterna du fyllt i hittills sparade. Stäng inte webbläsaren innan dess, för då sparas inget.

Detta gäller även sedan då du skall Stänga din enkät för gott.

Det här inlägget postades i Expertgrupp, Folkbibliotek, Forskningsbibliotek, Okategoriserade, Sjukhusbibliotek. Bokmärk permalänken.