Snart meddelas ett publiceringsdatum för preliminära tabeller

Instruktion om hur man slutligen Sparar och Skickar in sin enkät finns längre ned i ett inlägg på denna sida. Många bibliotek har undrat över hur man Skickar.

KB har nu på ett eller annat sätt varit i kontak med de flesta bibliotek som ännu inte besvarat hela enkäten. En absolut majorietet av alla kommer att lämna sitt svar under början av nästa vecka. Vi närmar oss därmed att kunna sätta ett fast publiceringsdatum för preliminära tabeller. Om några bibliotek inte kunnat besvara enkäten till den preliminära publiceringen ingår dessa i tabellerna med föregående års värde.

Ungefär i mitten av september kommer vi att stänga ned enkätdatabasen för att kunna uppdatera till ett modernare webbsystem.

Ett stort tack till alla bibliotek som redan besvarat enkäten,
trots att den kom under sommaren!!!
Granskningen av svaren har påbörjats och vi tackar för god svarskvalitet

Det här inlägget postades i Expertgrupp, Folkbibliotek, Forskningsbibliotek, Okategoriserade, Sjukhusbibliotek. Bokmärk permalänken.