Fler än 400 bibliotek har nu besvarat sin enkät

Tack för att ni besvarade enkäten!!! Vi vet hur mycket jobb ni fick lägga ned!

I det närmaste har alla bibliotek nu besvarat sin enkät. Det saknas dock såpass många sjukhusbiblioteksenkäter att vi ännu inte kan sätta ett publiceringsdatum för dessa. Inom de närmaste veckorna kommer vi att göra en uppdatering av webbenkätsystemet och därför dröjer det inte länge förrän vi måste stänga ned enkätdatabaserna. De bibliotek som då ännu inte besvarat alla frågorna får skicka in sitt svar via de word- eller excelenkäter som finns att ladda ned från denna blogg. Om något bibliotek inte besvarar enkäten i tid innan preliminär publicering av tabellerna publiceras detta med föregående årets värde i särskiljande färg för att vi skall kunna göra en uppskattning på riksnivå.

Det här inlägget postades i Folkbibliotek, Forskningsbibliotek, Okategoriserade, Sjukhusbibliotek. Bokmärk permalänken.