Enkäterna om Uppdrag Planer är utskickade

Samtliga enkäter till landets alla folkbibliotek och länsbibliotek är nu utskickade. Vi hoppas få svar innan den 22 november.

Redan första dagen besvarades enkäten av 11 bibliotek! Enkäten är adresserad till landets länsbibliotekarier och den person på folkbiblioteket som senast besvarade biblioteksstatistikenkäten. Om det är någon annan person inom organisationen som är mer lämpad att besvara dessa frågor, ber vi er vänligen vidarebefodra e-postmeddelandet till denna person och meddela till biblioteksstatistik@kb.se vilken den nya kontaktpersonen är. Tack på förhand!

Det här inlägget postades i Folkbibliotek, UppdragPlaner. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Enkäterna om Uppdrag Planer är utskickade

1. Kerstin Sandqvist skriver:

Det som borde vara intressant är om man samarbetar med olika institutioner och inte
    om det finns skrivna samarbetsavtal. Varför frågar ni bara efter den typen av samarbeten?

2. Cecilia Ranemo skriver:

Fråga 13 tar upp sådana samarbeten. Det behöver inte vara ett skriftligt samarbetsavtal, förklaringen lyder: Med etablerat samarbete menas att det förekommer regelbundna möten, gemensamt upprättad plan eller skriftligt samarbetsavtal.