Vi söker e-postadresser till skolbiblioteken

December 14 skickades ett e-postmeddelande till landes alla skolenheter, grundskolor och ungdomsgymnasier, med en uppmaning att klicka på en länk och bekräfta e-postadressen eller fylla i en ny kontaktperson om brevet gått fel. Många kommuner har dock SPAM-filter som inte tar emot e-postmeddelanden med länkar till kommunens adresser.

Vi söker rektor och skolbibliotekspersonal på landets alla skolenheter för att kunna skicka ut skolbiblioteksstatistiken för 2011 i mitten av januari 2012. Även skolenheter som inte har något skolbibliotek får några frågor. Mer information om detta hittar du på  Skolbibliotek

Det här inlägget postades i Folkbibliotek, Okategoriserade, Skolbibliotek. Bokmärk permalänken.