Vi väntar på att alla bibliotek svarar

Så fort alla folkbibliotek har besvarat enkäterna kommer vi att publicera preliminära tabeller för 2011. Vi inväntar också att Sveriges alla skolenheter besvarar enkäten om skolbibliotek. Undersökningen fungerar samtidigt som en kartläggning av skolbiblioteken och därför är det mycket viktigt att vi får svar från alla skolenheter, oavsett om de har ett bibliotek eller inte. Eftersom olika säkerhetsspärrar har blockerat att vissa e-postmeddelanden till skolorna går fram så utgår vi ifrån att det kommer att dröja några veckor innan vi fått svar från alla. Om du arbetar på en skola som inte nåtts av en enkät ännu, kan du skicka efter er enkätlänk via biblioteksstatistik@kb.se , ange skolan namn och kommunen den ligger i. Varje enkätlänk är unik och kopplad till bakgrundvariabler om skolan, t.ex. elevantal.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.