Påminnelse om att besvara skolbiblioteksenkäten

Idag skickade vi ut en påminnelse till alla skolenheter som ännu inte besvarat skolbiblioteksstatistikenkäten. Även skolor som inte har tillgång till något skolbibliotek har några få frågor att besvara. Vi väntar just nu på svaren från ca 2500 skolenheter.

Resultaten av undersökningen är efterfrågade från många håll och vi hoppas på att få in svaren under den närmaste tiden. Det är viktigt att alla skolenheter besvarar undersökningen för att vi skall kunna redovisa resultaten på kommunal nivå.

I vissa fall kan det hända att skolor som redan besvarat en enkät får en påminnelse. Detta beror på att vissa skolor består av flera skolenheter och t.ex. enkäten som besvarats gäller för högstadiet och enkäten som inte besvarats gäller för lågstadiet.

I vissa kommuner har e-postmeddelandet med enkätlänken skickats runt till flera skolor från centralt håll och det har kunnat bli en förväxling, någon skola kan ha besvarat fel enkät och får därför en påminnelse idag. Vi kan i sådana fall byta ut bakgrundsuppgifterna så att felet utreds.

Det här inlägget postades i Folkbibliotek, Okategoriserade, Skolbibliotek, UppdragPlaner. Bokmärk permalänken.