Skolbiblioteksenkäten stängs 11 maj, publiceras 12 juni

Vi har nu fått in 4144 svar från skolenheter, men vi behöver fortfarande få in fler svar för att kunna göra en rättvisande redovisning på kommunal nivå. Samtliga skolenheter i vissa kommuner, både kommunala- och friskolor har alla besvarat frågorna, men i många andra kommuner så saknas ännu svar från många skolenheter.

Vad vi kan se så har alla skolenheter i Lund, Övertorneå, Eda, Munkfors, Ljusnarsberg, Vansbro, Vindeln, Nybro, Burlöv, Norsjö, Malå, Dorotea, Åsele, Arjeplog, Torsås, Färjestad, Mönsterås, Emmaboda, Heby, Gnesta, Älvkarleby, Ronneby, Stenungsund, Bollebygd, Valdemarsvik, Heltsfred, Vellinge, Svedala, Färjelanda, Grästorp, Gullspång, Vaggeryd, Laxå, Nossebro, Sala, Leksand,  Orsa, Ockelbo och Jokkmokk har nu besvarat sina enkäter.

Undersökningens resultat skall publiceras i sin helhet 12 juni, därför måste vi att stänga enkäten fredag 11 maj.

Det här inlägget postades i Folkbibliotek, Okategoriserade, Skolbibliotek, UppdragPlaner. Bokmärk permalänken.