Tack för alla trevliga kontakter under 2012

Jag vill tacka för alla trevliga kontakter som jag haft med personal på de offentlig finansierade biblioteken under året. Vi träffas på möten, via webb, e-post och telefon. Bara från skolbiblioteken fick jag över 5 000 e-postmeddelanden. 17 000 unika besökare läste denna blogg. Jag lär mig mycket av alla kontakter, det är jag tacksam för och så är ju alla så trevliga! Tack för ett gott samarbete under året och alla skratt!
Bloggen öppnar upp igen efter 6 januari 2013.
Juliga hälsningar från Cecilia Ranemo

Detta vykort är ett av ca en halv miljon vykort som finns med i KB:s samlingar. Vykorten kom till i samband med att trycktekniken och postväsendets utvecklades under 1800-talet. De första vykorten som trycktes i Sverige anses vara en serie med topografiska vykort från 1890-talet.

En kommentar till Tack för alla trevliga kontakter under 2012

1. Krister Hansson skriver:

Tack själv Cecilia för ett fantastiskt arbete med att lyfta fram statistiken på ett sätt som gör den rolig. Det är bara att hoppas att statistiken kommer än mer till användning under 2013. God fortsättning!/Krister Hansson