Fototävling för folkbibliotek, forskningsbibliotek och sjukhusbibliotek

Tävlingsdags! Skicka in ett eller flera foton på något som du tycker är fint i ditt bibliotek eller en vidare vy som visar biblioteket ur sin bästa sida. Skicka kortet digitalt till biblioteksstatistik@kb.se. Tävling pågår till och med april månad 2013.

Priset i tävlingen är att fotot publiceras i nästa statistikrapport Bibliotek 2012 den 28:e maj 2013. Flera foton kommer att väljas ut, rapporten har många sidor. Ingen ersättning utgår tyvärr för publicerade foton, äran är hela belöningen. Vi kan inte ta med bilder där man känner igen ansiktet på besökare i biblioteket.

Det är viktigt att du anger fotografens namn och namnet på det bibliotek som du fotograferat så att jag kan uppge detta i bildtexten. Juryn består av Cecilia Ranemo.

Kanske blir din nya hälsningsfras; ”Jag är inte ”bara” bibliotekarie, jag är fotograf också.”

Det här inlägget postades i Expertgrupp, Folkbibliotek, Forskningsbibliotek, Okategoriserade, Sjukhusbibliotek, UppdragPlaner. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Fototävling för folkbibliotek, forskningsbibliotek och sjukhusbibliotek

1. Pingback: KB:s fototävling « Peter Alsbjers blogg!