Titta i din SPAM-korg i e-posten

Vissa folkbibliotek, forskningsbibliotek och sjukhusbibliotek har en hög säkerhetsnivå i sina e-postsystem och därför har e-postmeddelandet med länken till årets officiella biblioteksstatistikenkät inte kommit fram. Samtliga enkäter är nu utskickade. Om du är en av de personer som brukar få en länk, men ännu inte fått någon, kan det vara så att e-postmeddelandet hamnat i din SPAM-mapp, ibland även kalld Skräppost. Anledningen till detta är att e-postmeddelandet innehåller flera länkar och har man då hög säkerhetsinställning i e-postsystemet så hamnar meddelandet där.

Jag har nu fått in de första bidragen till fototävlingen.
Tack för snygga bilder! Bibliotekssverige är vackert!

Det här inlägget postades i Expertgrupp, Folkbibliotek, Forskningsbibliotek, Okategoriserade, Sjukhusbibliotek, UppdragPlaner. Bokmärk permalänken.