Forskningsbiblioteken kanske slipper räkna så mycket

Vi har gjort en excelfil som summerar användningen av e-resurserna i forskningsbibliotekens centrala avtal. Filen kan användas för att besvara fråga 10 och 19 i forskningsbibliotekens enkät. En första beta-version finns nu utlagd på KB:s huvudwebb under användningsstatistik för de som har lösenord till dessa sidor. Vi kommer fortlöpade att uppdatera filen vartefter vi får in uppgifter från fler leverantörer. Samtidigt har vi förlängt svarstiden till 28 mars eftersom vi hoppas på att under tiden få in uppgifter från fler leverantörer.

Det här inlägget postades i Expertgrupp, Forskningsbibliotek, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.