Ny version av en samlad biblioteksstatistik

Vi jobbar vidare med en ny samlad nationell biblioteksstatistik. Det har kommit många synpunkter på hur den nya biblioteksstatistikenkäten ska se ut. En återkommande synpunkt är att totalsummeringarna ska göras automatiskt om man fyller i delsummorna och det har vi nu ordnat. Vi jobbar också med att man lätt ska kunna få förklaringar och definitioner när man klickar vid varje fråga. Nedan ser du hur enkäten tekniskt fungerar, layouten är dock inte klar ännu. Dessutom har vi ändrat språk och frågeformuleringar, här kan du ladda ned en pdf med den senaste versionen Webbenkät20141031. Det är naturligtvis inte en slutversion av enkäten. Ja, tidigare års lämnade värde ska också visas i enkäten, det är nu möjligt eftersom vi lagt in den redan lämnade statistiken i databasen.

Webbenkat_ver1

En kommentar till Ny version av en samlad biblioteksstatistik

1. Pingback: 3 timmar film om förslaget till ny biblioteksstatistik | Biblioteksstatistik