Lista med 1370 bemannade skolbibliotek

Skolbibliotekskartläggningen fortsätter. Hittills har vi fått uppgift om 1370 bemannade skolbibliotek på unika adresser och 480 skolor som har obemannade enheter. Kartläggningen syftar till att göra ett register över landets alla skolbibliotek. Här är en länk till en lista  med de unika skolbibliotek som vi funnit hittills, listan innehåller inte de 500 integrerade folk- och skolbibliotek som också finns. Kartläggningen fortsätter, om du inte hittar just ditt skolbibliotek i listan kan du lämna uppgift via biblioteksstatistik@kb.se. Tack på förhand!

En kommentar till Lista med 1370 bemannade skolbibliotek

1. Britt skriver:

Tydligt att Växjö förtjänar utmärkelsen Årets bibliotek.