3 timmar film om förslaget till ny biblioteksstatistik

Oktober 23 kom 23 biblioteksanställda från olika delar av landet och diskuterade det senaste förslaget till en ny samlad biblioteksstatistik. Här kan du se vad som hände i två filmer. Del 1 handlar mycket om varför biblioteksstatistiken kommer att förändras och hur det görs. Del 2 handlar mest om förslaget till ny biblioteksstatistikenkät. Förslaget till ny biblioteksstatistik fick både ris och ros.

Om filmen inte startar med detsamma, klicka fram tidslisten nere på filmen en liten bit. För att se presentationsbilderna tydligare, klicka uppe i högra hörnet på ikonen med fyra pilar. Läs mer om den nya biblioteksstatistiken.

AdobeFilm