Folkbibliotekens nyckeltal

På allmän begäran publiceras nu den äldre modellen av xls-fil med folkbibliotekens nyckeltal. Den går fritt att ladda ned via denna länk. Eftersom den inte är kompletterad med föregående års värde, där värde saknas, kan dock filen inte användas för att presentera värdena för alla folkbibliotek i landet samlat, dvs. rikstalen. Vissa värden är korrigerade sedan slutpubliceringen i maj och visas då som en orange cell i excelarket. Kolumnerna är sorteringsbara om man trycker på de små pilarna i menyn.

Av folkbibliotekens nyckeltal visas att det kan skilja sig mycket åt mellan folkbiblioteksverksamheterna i olika kommuner. Spännande läsning, ladda ned så får du se.

Folknyckeltal