14 januari kontaktar vi biblioteken

Under onsdagen 14 januari kommer vi att skicka ut biblioteksstatistikenkäten till de offentligt finansierade biblioteken i Sverige. De flesta uppgifter som vi frågar efter avser verksamheten under kalenderåret 2015. Som vanligt skickar vi ut en enkät till varje folkbiblioteksorganisation och en enkät till varje forskningsbiblioteksorganisation. Sjukhusbiblioteken brukar svara samlat i en enkät per landsting och varje skolbibliotek som finns på en unik adress får en egen enkät. Övriga bibliotekstyper får också vanligen en enkät till varje unik gatuadress där de har verksamhet. Undersökningen genomförs via webbenkäter och utskicket kommer via e-post. Förfrågningar om undersökningen besvaras via biblioteksstatistik@kb.se, läs mer på en annan sida.

En kommentar till 14 januari kontaktar vi biblioteken

1. Pingback: KB:s insamling av 2015 års biblioteksstatistik startar 14 januari | Skolbibliotek.se