Statistikenkäten och olika webbläsare

Just nu pågår insamlingen av Sveriges officiella biblioteksstatistik via en webbenkät. Ca 2300 offentligt finansierade bibliotek omfattas av undersökningen. Tyvärr har vi upptäckt att webbenkäten uppträder lite olika beroende på vilken webbläsare som används. Om du just nu upplever att det är problem med webbenkäten så kan problemet försvinna om du byter till en annan webbläsare eller en yngre version av den du redan har. Google Chrome och Mozilla Firefox är två olika webbläsare som du kan hämta gratis. Vi jobbar på problemet!

Om inte länken till enkäten fungerar beror det vanligen på att du har en hög säkerhetsinställning i ditt e-postprogram. Kopiera då HELA länktexten och klistra in den i webbläsarens adressfält (där man skriver www annars). Tryck sedan Enter. Då löser sig vanligen det problemet och du kommer direkt in i enkäten.