Smygkika på 2015 års biblioteksstatistik

Du kan redan nu ta del av delar av biblioteksstatistiken för 2015. Just nu visas ca 600 färdiga och godkända enkäter i KB:s rapportsystem direkt på webben, länk till rapportsystemet. Värdena är preliminära.  Eftersom vi önskat att alla bibliotek skulle ha svarat innan 1 mars så är nu fler just i färd med att skicka in sina svar. Succesivt publicerar vi rapporterna så fort vi hunnit kontrollera svaren.

Ska du skicka in din enkät och väntar på någon enstaka uppgift från annat håll, är det bättre att skicka in enkäten nu och senare komplettera med enstaka uppgifter till biblioteksstatistik@kb.se.

Verksamhetsrapport