Skiss två till skolbiblioteksenkäten ligger ute

Skiss nummer två av enkäten till 2011 års skolbiblioteksstatistik som kommer att gå ut i mitten av januari 2012 finns nu för nedladdning. Vi har fått in många kloka synpunkter och kommentarer kring skiss nummer ett, vilket lett till skiss nummer två. Vi har på olika sätt inhämtat synpunkter på enkäten från biblioteksanställda, chefer på olika nivåer, länsbibliotek, myndighetspersoner, intressegrupper och fackliga organisationer.

Nu är det dags att tycka till igen, gå till sidan Skolbibliotek !

Det här inlägget postades i Folkbibliotek, Okategoriserade, Skolbibliotek. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.