Enkäter för 2011 års verksamhet går ut via e-post vecka 3

Under vecka 3 kommer vi att kontakta samtliga skolenheter i grundskolan och gymnasieskolan, kommunala och fristående skolor. Även skolor som inte har något skolbibliotek har några frågor att besvara. Dessutom kontaktas samtliga 290 folkbibliotek, forskningsbiblioteken, specialbiblioteken och sjukhusbiblioteken. Syftet är att samla in statistik över 2011 års verksamhet. E-postmeddelandet innehåller en länk till årets statistikenkät. Har ni bytt kontaktperson för statistiken, vänligen meddela detta till biblioteksstatistik@kb.se .

Det här inlägget postades i Folkbibliotek, Forskningsbibliotek, Sjukhusbibliotek, Skolbibliotek. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.