Folkbibliotekens och forskningsbibliotekens enkäter utskickade

Vi har nu skickat ut årets webbenkäter till folkbiblioteken och forskningsbiblioteken angående biblioteksstatistiken för 2011. Nästa vecka skickar vi ut webbenkäter till samtliga 6057 skolenheter i grundskolorna och gymnasieskolorna samt till alla sjukhusbibliotek.

Vi har fortfarande vissa problem att komma fram via e-post till många skolor. Ofta beror detta på olika typer av SPAM-filter eftersom meddelanden innehåller länkar. Vi tar tacksamt emot e-postuppgifter till skolbiblioteksansvarig eller rektor via biblioteksstatistik@kb.se .

Det här inlägget postades i Folkbibliotek, Forskningsbibliotek, Skolbibliotek. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.