Nu samlar vi in skolbiblioteksstatistiken

Insamlingen har påbörjats. Idag skickade vi ut e-postmeddelanden med länkar till alla skolbiblioteksstatistikenkäterna. E-postmeddelandet som vi skickade tidigare var bara en information med en förfrågan om e-postadressen var korrekt för ändamålet.

Samtliga 6047 skolenheter i landet tillfrågas inom grundskolan och gymnasieskolan. Kommunala skolor, friskolor och statliga skolor tillfrågas. Vi saknar fortfarande korrekta e-postadresser till rektorn eller skolbibliotekspersonal på vissa skolor. Om er skolenhet inte fått någon enkät, vänligen hör av er till biblioteksstatistik@kb.se

Det här inlägget postades i Folkbibliotek, Okategoriserade, Skolbibliotek. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.