Länken fungerar inte

Vi får just nu många förfrågningar om varför det inte går att trycka på enkätlänken och komma direkt in i enkäten. Det beror troligen på att just ditt e-postprogram är inställt på hög säkerhetsnivå och då avaktiveras länken. Prova att kopiera hela länktexten och klistra in den i adressfönstret i din webbläsare. Då aktiveras den igen och förhoppningsvis kommer du sedan direkt in i din enkät. Om systemet kräver lösenord, så fattas några tecken i länken, du har inte kopierat hela strängen.

Det här inlägget postades i Folkbibliotek, Forskningsbibliotek, Okategoriserade, Sjukhusbibliotek, Skolbibliotek. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.