Besök från Japan om skolbibliotek

I mitten av augusti 2012 hade vi ett informationsutbyte kring skolbibliotek med besökare från Universitetet i Tokyo, Japan. Professor Akita Kiyomi, ass Professor Fukaya Yuko och research Fellow Kampei Hayashi besökte Kungliga biblioteket och Thorildsplans gymnasiebibliotek. Elin Lucassi och Cecilia Ranemo representerade KB. Tehres Lindskog, gymnasiebibliotekarie på Thorildsplans gymnasium föreläste också. Besöket var mycket givande, frågor om hur skolbibliotekens pedagogiska funktion kan utvecklas diskuterades.

Det här inlägget postades i Expertgrupp, Okategoriserade, Skolbibliotek. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.