Barn och unga i biblioteksplanerna

Under hösten har vi gjort en innehållsanalys över vad folkbibliotekens biblioteksplaner innehåller om barn och unga. Resultatet av undersökningen presenteras snart i en rapport. Preliminära resultat visar att det sällan finns uppgifter om vad biblioteken särskilt gör för barn och unga med funktionsnedsättning eller andra särskilda behov i biblioteksplanerna. Det är heller inte alltid som biblioteksplanerna tar upp barn och unga som en särskild grupp.

Titta på biblioteksplanerna i länkgalleriet.

Det här inlägget postades i Folkbibliotek, Okategoriserade, Skolbibliotek, UppdragPlaner. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.