Insamlingen av Sveriges officiella biblioteksstatistik har startat

De offentligt finansierade biblioteken har nu kontaktats via en webbenkät. Det som efterfrågas är uppgifter om deras verksamhet 2013. De bibliotekstyper som tillfrågas i år är folkbiblioteken, forskningsbiblioteken inklusive vissa specialbibliotek och sjukhusbiblioteken. Slutliga tabeller och rapport publiceras senast 27 maj. Mer detaljer om statistiken hittar du under respektive bibliotekstyp uppe i menyn. Frågor om som rör statistiken besvaras via biblioteksstatistik@kb.se eller telefon 010-709 36 39.

Stockholms stadsbibliotek, Kulturhuset

Det här inlägget postades i Expertgrupp, Folkbibliotek, Forskningsbibliotek, Okategoriserade, Sjukhusbibliotek, Skolbibliotek, UppdragPlaner. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.