Lessebo folkbibliotek är snabbast i landet

Ett stort tack till kommunbiblioteken i Lessebo kommun som också i år var de som först besvarade hela den officiella folkbiblioteksstatistiken! Men så har också kommunen som ledord: Lessebo kommun, Lite förnuftigare, Lite vänligare.

God tvåa även detta år, tre minuter senare, lämnade Mörbylånga kommunbibliotek in sitt kompletta svar. Stort tack! ”The same procedure as last year”, se artikel som publicerades precis för ett år sedan…

Det här inlägget postades i Expertgrupp, Folkbibliotek, Forskningsbibliotek, Okategoriserade, Sjukhusbibliotek, Skolbibliotek, UppdragPlaner. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.