Ditt biblioteks egen treårsrapport. Snart är den här!

I år publiceras Sveriges officiella biblioteksstatistik 27 maj. Nytt för i år är att du kan välja och skriva ut din alldeles egna treårsrapport och på ett enkelt sätt se just de siffror som du är intresserad av. Folkbibliotek på riksnivå, på länsnivå eller på kommunnivå. Eller per forskningsbibliotek. Det enda du behöver tillgång till är några av de senaste årens version av excel och att kunna välja i en listruta.

Rapporten är gjord så att du ska kunna använda dig av den när du följer upp utvecklingen över tid eller målen i din biblioteksplan.

Nyrapport1