Biblioteksstatistikinsamlingen fortsätter…

… även efter februaris utgång. Vi får just nu en hel del förfrågningar om att få lämna in statistikenkäten senare. Lugn, enkäterna kommer fortsatt att vara öppna under mars. Vi är helt enkelt beroende av att alla lämnar in statistiken för att vi ska kunna göra den nationella sammanställningen.

Det enda som händer är att vi skickar ut påminnelser till de som ännu inte svarat. Just nu har vi hunnit kontrollera och publicera 315 inlämnade enkäter i rapportsystemet http://bibstat.libris.kb.se/reports . Där kan du nu gå in och titta på vilka bibliotek i din kommun eller län som hunnit svara på på årets enkät. Vi skickar ut 1281 enkäter till totalt 2277 offentligt finansierade bibliotek.

Rapportportalen

Det här inlägget postades i Expertgrupp, Folkbibliotek, Forskningsbibliotek, Okategoriserade, Sjukhusbibliotek, Skolbibliotek, UppdragPlaner. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.