Vi stänger inte enkäterna på vårt önskade svarsdatum

Vi får just nu många frågor från skolbibliotek och folkbibliotek om vi kommer att stänga enkäterna direkt efter det senaste svarsdatum som vi angett. Nej, det kommer vi inte att göra. 16 februari är det datum som vi önskar få svar på, men vi är helt beroende av att få svar från nästan alla skolbibliotek och folkbibliotek innan vi kan presentera resultaten i tabellform. Därför hålls enkäterna och databasen fortsatt öppet även under den närmaste tiden, tills vi fått in tillräckligt med svar för att kunna presentera resultaten med den kvalitet som officiell statistik bör ha. Ju fortare ni svarar, desto fortare presenterar vi preliminära tabeller. Tack för att ni svarar!!!

Det här inlägget postades i Folkbibliotek, Skolbibliotek. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vi stänger inte enkäterna på vårt önskade svarsdatum

  1. Folke Andersson skriver:

    ni menar nog att slutdatum är 16 febr, inte januari … ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.