De första svaren från forsknings- och sjukhusbiblioteken

… på Sveriges officiella biblioteksstatistik har nu kommit in. Fackbiblioteket på Vrinnevisjukhuset i Norrköping var först med att besvara årets enkät till de offentligt finansierade sjukhusbiblioteken.

Biblioteket på Nordic School of Public Health, NHV var i år först med att besvara forskningsbibliotekens statistikenkät. Högskolan NHV skall läggas ned den 31 december 2014 enligt beslut i juni 2013 och därför kommer biblioteket att avveckla sin verksamhet under 2014.

Ett stort tack för snabbt jobb!

Det här inlägget postades i Expertgrupp, Folkbibliotek, Forskningsbibliotek, Okategoriserade, Sjukhusbibliotek, Skolbibliotek, UppdragPlaner. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.